Ekonomika i organizacja w gastronomii

Ekonomika i organizacja w gastronomii/ Bogdan Klepacki, Anna Grontkowska. Warszawa: „Format A-B”, 2009,– 320 s.; ISBN: 978-83-89184-26-9
Podręcznik "Ekonomika i organizacja w gastronomii" (A. Grontkowska. B. Klepacki) dla technika organizacji usług gastronomicznych już w sprzedaży. Dopuszczony do użytku szkolnego (nr dopuszczenia 35/2008).
Spis treści : www.ksiegarnia-ekonomiczna.com.pl. Sprzedaż prowadzi księgarnia internetowa wydawnictwa „Format A-B” : www.format-ab.com.pl
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet