Hotelarstwo, cz. 1

Hotelarstwo, cz. 1: organizacja pracy, t. 1 / pod red. Beaty Sawickiej. Warszawa: Format-ab, 2013,– 188 s.; ISBN: 978-83-89184-47-4
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013. Autorki: Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Ewa Świstak, Beata Bilska, Monika Świątkowska
● Spis treści
Zamówienia realizuje księgarnia internetowa wydawnictwa Format-ab, data dostępu 07.04.2014
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet