Kucharz & gastronom: vademecum

Kucharz & gastronom: vademecum. Warszawa: Rea, 2012,– 672 s.. il.; ISBN: 978-83-7544-478-0
Nowe zaktualizowane wydanie. Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa po praktyczne przepisy kulinarne. Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni). KUCHARZ & GASTRONOM to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich miłośników sztuki kulinarnej. Treści prezentowane w książce są zgodne z aktualnym stanem wiedzy i obowiązującymi przepisami prawa.
● Zamówienia realizuje księgarnia internetowa wydawnictwa „Rea”, dokument online: http://www.rea-sj.pl/product/Vademecum-Kucharz-Gastronom/?id=796, data dostępu 21.02.2013