Kuchnia Afryki Północnej

Kuchnia Afryki Północnej / Roman Dawid Tauber; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. – Poznań: Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii: Bogucki Wydawnictwo Naukowe, 2010. – 157 s.: il. kolor.; 25 cm. ISBN 978-83-88537-52-3 (WSHiG)
Zamówienia realizuje Alicja Sampara , dyrektor Biblioteki Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, ul. Nieszawska 18, 61-022 Poznań, tel./fax [+48] 61 871-15-45, biblioteka@wshig.poznan.pl
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet