Poradnik dla branży turystycznej, hotelarskiej i gastronomicznej

Poradnik dla branży turystycznej, hotelarskiej i gastronomicznej / [aut. Mirona Duńka, Renata Zygmunt]. – Wyd. 2. zm. / modyfikacja Mirona Duńka. – Warszawa: Krajowy Ośrodek Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej: [Pracownia C & C], 2012. – 83 s.: il.; 30 cm. – (Jak wdrażać modułowe programy kształcenia zawodowego). Bibliogr. s. 81-82. ISBN 978-83-63915-15-5 (Pracownia C & C)
Dokument online na stronie Krajowego Ośrodka Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej: http://www.ksztalceniemodulowe-koweziu.pl/images/poradniki/poradnik_dla_branzy_turystycznej_hotelarskiej_i_gastronomicznej.pdf, data dostępu 09.01.2013
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet