Poradnik kelnera

Poradnik kelnera / Beata Jaracz, Halina Szpiłyk. – Krosno: Wydawnictwo i Handel Książkami „KaBe”, 2011. – 83 s.: il.; 21 cm. Dla osób pracujących w zawodzie kelnera a także dla uczniów szkół zawodowych. Bibliogr. s. 83. ISBN 978-83-62760-25-1
W książce zebrano wiadomości niezbędne do wykonywania zawodu kelnera. Książka jest adresowana do osób pracujących lub zamierzających pracować w tym zawodzie. Może być też pomocna uczniom odpowiednich szkół zawodowych.
● Spis treści
Zamówienia realizuje internetowa Księgarnia Techniczna, data dostępu 25.02.2012
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet