Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju

Usługi gastronomiczne - znaczenie i tendencje rozwoju / Ganna Levytska. –Warszawa: Wydawnictwo SGGW, 2011. – 210 s.: il.; 24 cm. Na s. tyt.: Monografia jest wynikiem obronionej na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW rozprawy doktorskiej autorki, realizowanej pod promotorstwem dr. hab. Wacława Laskowskiego. Bibliogr. s. 194-210. ISBN 978-83-7583-337-9
Publikacja dostępna online na stronie Katedry Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW: http://koek.sggw.pl/publikacje.htm
Źródło: Ganna Levytska, korespondencja nadesłana 03.04.2012
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet