Zasady i organizacja żywienia w turystyce

Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik. Warszawa: Almamer, Szkoła Wyższa, 2011. - 182 s.; ISBN 978-83-62644-06-3
● Spis treści: http://www.almamer.pl/okladki/2011_Dominik_zasady_i_organizacja.pdf
● Zamówienia realizuje Zakład Wydawniczy DrukTur, ul. Wolska 43, 01-201 Warszawa, od poniedziałku do piątku od 8.00 do 16.00, tel. 22 321-85=03, faks: 22 321-85-14 lub mailem: wydawnictwo@druktur.pl, osoba kontaktowa – Krzysztof Jankowski
Źródło: Almamer, Szkoła Wyższa, data dostępu 04.08.2011
$link = JURI::base().$_SERVER["REQUEST_URI"];
?>
Dodaj jako zakładke w Google
Dodaj jako zakładke w Ms Live
Dodaj jako zakładke w Facebook
Dodaj jako zakładke w Wykop
Dodaj jako zakładke w Gwar
Dodaj jako zakładke w Digg
Dodaj jako zakładke w Delicious
Dodaj jako zakładke w Reddit
Tweet